Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2 473809 #1000176

Dárky zdarma!
Chytrá meteorologická stanice
170 Kč
140 Kč bez DPH

close
Obrázky zboží
Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2 473809

Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2 473809

Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2

Teplota a vlhkost vzduchu v místnosti ovlivňuje to, jak se cítíme, i naše zdraví. Jakékoliv náhlé změny mohou způsobit pocit sucha v ústech, nachlazení, horečku, alergii a celkový pocit nepohodlí. Mi Temperature and Humidity Monitor 2 vás upozorní na sebemenší změny teploty a vlhkosti vzduchu.

  • Snadné propojení s chytrými zařízeními
  • Monitoruje celý váš domov a chrání celou vaši rodinu
  • Sledování teploty a vlhkosti vzduchu v reálném čase
  • Ultra dlouhá výdrž – jedna baterie zajistí až jeden rok provozu
  • Lehké a kompaktní provedení
  • Vysoce precizní senzor
  • Vyrobeno z ekologického materiálu ABS
  • Snadno čitelný 1,5″ (28 × 28 mm) digitální LCD displej

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Propojení s chytrými zařízeními

Propojte Temperature and Humidity monitor s chytrými zařízeními a pohodlně upravujte teplotu a vlhkost ve svém domově. Hned se budete cítit příjemněji. Propojení probíhá prostřednictvím Mi Bluetooth Gateway.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Automatizace

Nebo proces zautomatizujte a nechte například klimatizaci spínat a vypínat dle naměřené teploty. Také topení se může zapnout automaticky, jakmile teplota začne klesat. Totéž platí i pro zvlhčovač vzduchu. I on se bude zapínat a vypínat automaticky. Veškeré limitní teploty a hodnoty pro vlhkost si pohodlně nastavíte v aplikaci Mi Home.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Inteligentní ochrana zdraví pro ty nejmenší

Navrženo s ohledem na zdraví našich nejmenších. V režimu Dítě vás aplikace Mi Home upozorní na skutečnost, že hodnoty teploty a vlhkosti vzduchu přesáhly komfortní zónu vašeho dítěte. Spolu s tím vám aplikace také navrhne, jak nastalou situaci řešit, což vaší rodině zaručí všestrannou ochranu.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Vysoce přesný senzor

Mi Temperature and Humidity Monitor 2 disponuje vestavěným, vysoce precizním digitálním senzorem teploty a vlhkosti vzduchu švýcarského výrobce Sensirion, jenž je schopen rychle a přesně detekovat změny v teplotě již od 0,1 °C spolu s výkyvy vlhkosti již od 1 % relativní vlhkosti. Na veškeré změny vás také neprodleně upozorní.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Klíčové vlastnosti

Monitor teploty a vlhkosti vzduchu. Sledování hodnot v reálném čase. Monitoruje celý váš domov a chrání celou vaši rodinu. Výdrž baterie až 1 rok. Lehké a kompaktní provedení. Vysoce precizní a přesný senzor. Vyrobeno z ekologického materiálu ABS. Snadno čitelný 1,5″ (28 × 28 mm) digitální LCD displej. Snadné propojení s chytrými zařízeními a automatizace.

loading

Hodnocení produktu Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2 473809

Nikdo ještě nenapsal komentář k tomuto zboží.